Seizoen 2019

Losse entree

De losse entree bedraagt € 1,60 per persoon, ongeacht de leeftijd. Kinderen t/m 2 jaar hebben gratis toegang.

Entreebewijzen blijven de hele dag geldig als u tussentijds de speeltuin verlaat, bewaar het dus goed.

Er kan worden gepind.

Gezinsabonnementen

Wij vragen u om uw gezinsabonnement online aan te vragen.  Daarmee helpt u ons om uw abonnement correct te registeren.

Vanaf het seizoen 2019 kunt u kiezen uit twee mogelijkheden:

  1. u betaalt uw abonnement vooraf via iDEAL;
  2. u betaalt uw abonnement achteraf in de winkel op de speeltuin.

U kunt voor één van deze twee opties kiezen op de betaalpagina. Of u nu vooraf betaalt of dat u dat achteraf wilt doen, in beide gevallen wordt u na het voltooien van uw bestelling doorgeleid naar een online formulier dat u kunt invullen en waar u uw foto’s kunt opladen.

Nadat u uw bestelling online heeft geplaatst, ontvangt u voor uw totale bestelling een bevestigingsmail. De periode om een pasje met een persoonlijke barcode aan te maken duurt maximaal 14 dagen. Zodra uw pasje klaar is, ontvangt u per e-mail een bericht dat het afgehaald kan worden in de winkel. Als u niet vooraf heeft betaald, kunt u dat bij het afhalen alsnog achteraf doen.

Het pasje met de barcode dient daarna altijd bij het betreden van de speeltuin aan de kassa te worden getoond om te worden gescand.

Kinderfeestjes, BSO’s, scholen, groepen

Als u binnen de openingstijden met een groep (12 personen of meer) de speeltuin wilt bezoeken bieden wij per persoon € 0,50 korting op de entreeprijs. De entreeprijs wordt in dat geval 1,10 per persoon.

Wist u dat onze speeltuin de ideale plek is om gezellige kinderfeestjes te organiseren? Voor kinderfeestjes kunt u in 2019 alleen terecht tijdens openingstijden van de speeltuin; die zijn op woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag van 13:00 tot 17:00 uur. Speciaal voor de kinderen hebben we een aantrekkelijk consumptiepakket met bijvoorbeeld ijs, ranja, chips, enzovoort.

U kunt – als u dat wilt – uw eigen eten en drinken meenemen. Bij de verjaardag van uw kind mag u zelf een taart verzorgen, die kunnen wij op de dag van het feestje voor u tijdelijk in onze koelkast plaatsen. Het meenemen/drinken van alcohol is op onze speeltuin NIET toegestaan.

Voor meer informatie kunt u een mailtje sturen naar info@speeltuindeviking.com. Ook kunt u desgewenst het hieronder vermelde formulier downloaden en invullen.