Tarieven

Seizoen 2018

Losse entree

  • binnenkort worden de tarieven voor het seizoen 2019 vastgesteld

Entreebewijzen blijven de hele dag geldig als u tussentijds de speeltuin verlaat, bewaar het dus goed.

Pinnen, ja graag.

Gezinsabonnementen

U kunt op twee manieren een gezinsabonnement 2019 aanvragen:

1⇒ door een formulier (word-document) te downloaden, in te vullen en samen met pasfoto’s bij de speeltuin in te leveren. U wordt verzocht voor elk gezinslid waarvoor u een abonnement wenst bij inlevering een pasfoto mee te nemen. Wilt u a.u.b. de naam van de betreffende persoon op de achterkant van de pasfoto vermelden? Aan elke abonnementhouder wordt een pasje verstrekt dat bij het betreden van de speeltuin aan de kassa moet worden getoond.

2⇒ door uw abonnement online aan te vragen en te betalen met iDEAL. Na uw betaling wordt u doorgeleid naar een online formulier dat u kunt invullen en waar u uw foto’s kunt opladen. Zodra het pasje klaar is moet dat bij het betreden van de speeltuin aan de kassa worden getoond.

 

Belangrijk:

Het aantal dagen (middagen) dat de speeltuin is geopend, hangt af van het aantal vrijwilligers dat wij bereid hebben gevonden om op de speeltuin mee te helpen. Wij attenderen u erop dat het voor kan komen dat de speeltuin op geplande dagen gesloten blijft omdat er te weinig vrijwilligers zijn.

 

Groepen, Feesten en Scholen

Als u binnen de openingstijden met een groep (10 personen of meer) de speeltuin wilt bezoeken bieden wij een korting op de entreeprijs van 33,3%. Dit betekent dat, als een bezoek meer duurt dan 2 uur, de toegangsprijs wordt vastgesteld op (tarief volgt binnenkort), duurt een bezoek 2 uur of minder dan wordt de toegangsprijs (tarief volgt binnenkort).

Wist u dat onze speeltuin de ideale plek is om gezellige kinderfeestjes te organiseren? Voor kinderfeestjes kunt u uiteraard terecht tijdens openingstijden, maar ook daarbuiten. Speciaal voor de kinderen hebben we een aantrekkelijk consumptiepakket met bijvoorbeeld ijs, ranja, chips, enzovoort.

Voor meer informatie kunt u een mailtje sturen naar speeltuindeviking@gmail.com. Ook kunt u desgewenst het hieronder vermelde formulier downloaden en invullen.

Speeltuin de Viking Geldrop