Organisaties die onze speeltuin ondersteunen

Gemeente Geldrop-Mierlo
Gemeente Geldrop-Mierlo> subsidieverlener
Dankzij de subsidies van de gemeente Geldrop-Mierlo kunnen wij de jeugd t/m 12 jaar leuke activiteiten bieden, met veilige speeltoestellen die aan de modernste normen voldoen.
Rabobank regio Eindhoven
Rabobank regio Eindhoven> huisbankier
Niet alleen onze huisbankier, maar daarnaast bijzonder maatschappelijk betrokken vanwege het jaarlijkse ClubSupport en ook door ons project Ouderenparticipatie te sponsoren.
Bellus Toys Geldrop
Bellus Toys Geldrop> speelgoedgroothandel
Voor speelgoed is Bellus Toys onze gewaardeerde Geldropse leverancier, die naast een goede service altijd bereid is om zo nu en dan eens iets extra’s te doen voor de speeltuin.
J&J Productions
J&J Productions> specialist in reclame
J&J Productions is een Geldrops bedrijf dat al 30 jaar toonaangevend is in o.a. reclameborden. Dit bedrijf draagt de speeltuin een warm hart toe en laat dat ook merken.
Domino's Pizza Geldrop
Domino's Pizza Geldrop> beste adres voor pizza's
Zowel bij de opening van de speeltuin op 7 april als bij de viering van ons 25-jarig bestaan op 22 september 2019 hielp Domino’s Pizza Geldrop de speeltuin met speciale acties.
Funny Trends Geldrop
Funny Trends Geldrop> feestartikelen
Funny Trends Geldrop leverde o.a. ballonnen voor ons 25-jarig jubileumfeest op 22 september 2019. Daarbij werd goede service verleend en kregen wij een mooie korting.
Wesley Keeris Geldrop
Wesley Keeris Geldrop> installatietechniek
Wesley Keeris Installatietechniek bevelen wij aan voor allerlei loodgieterswerk. Men denkt met ons mee en naast deskundige adviezen krijgen we zeer goede service.