Schoolreisje seizoen 2020

Ga direct naar het reserveringsformulier

Voor een schoolreisje is Speeltuin de Viking een prachtige locatie. Op een omheind terrein van bijna 6.000 m2 kunnen kinderen heerlijk uit de voeten op onze tientallen grotere en kleinere speeltoestellen. Voor kinderen t/m 6 jaar hebben wij een speciale peuterhoek, die in 2020 is uitgebreid met een aantal leuke speeltoestellen.

Begeleiders en/of ouders kunnen gebruikmaken van ons ruime terras met grote parasols of van de picknicktafels die verspreid door de speeltuin staan opgesteld.

Beschikbare ochtenden

Een bezoek aan onze speeltuin door een organisatie is alleen mogelijk na reservering (zie onder). In principe vinden bezoeken van schoolkinderen plaats in de ochtend en/of middag van een dinsdag of donderdag. De maandag is gereserveerd voor bestuurs- en andere activiteiten, maar tweemaal per maand is de maandagochtend wel beschikbaar voor een schoolbezoek. Op de woensdagochtend vindt altijd onderhoud plaats op de speeltuin, die dan bovendien ‘s middags is geopend. Op een woensdag is een schoolbezoek aan onze speeltuin daarom niet mogelijk.

Op de andere doordeweekse dag dat de speeltuin ‘s middag voor het publiek is geopend, vrijdag, is een bezoek alleen mogelijk tussen 08:30 en 12:00 uur. Tot een later tijdstip is niet wenselijk, omdat bijvoorbeeld de toiletten moeten worden schoongemaakt voordat de speeltuin regulier opent.

Reserveringsformulier

Uw gegevens
Overige gegevens