Seizoen 2019

Scholen, bso’s en kdv’s

Voor scholen, bso’s en kdv’s is onze speeltuin een prachtige locatie. Op een omheind terrein van bijna 6.000 m2 kunnen kinderen heerlijk uit de voeten op onze tientallen grotere en kleinere speeltoestellen.

Begeleiders en/of ouders kunnen gebruikmaken van ons ruime terras met grote parasols of van de picknicktafels die verspreid door de speeltuin staan opgesteld.

Een bezoek aan onze speeltuin door een organisatie is alleen mogelijk na reservering (zie onder). In principe vinden bezoeken van schoolkinderen plaats in de ochtend. Op dagen dat de speeltuin doordeweeks is geopend, in 2019 op woensdag- en vrijdagmiddag, is een bezoek mogelijk tussen 08:30 tot 12:00 uur. Later is niet wenselijk, omdat bijvoorbeeld de toiletten moeten worden schoongemaakt voordat de speeltuin regulier opent.

Is de speeltuin doordeweeks ‘s middags niet geopend (in 2019 op maandag, dinsdag en donderdag), dan zijn ruimere tijden mogelijk voor een bezoek van school, bso of kdv, bijvoorbeeld van 09:00 tot 14:00 uur.

Download het betreffende reserveringsformulier. Na dat te hebben ingevuld en gescand kunt u het formulier terugmailen naar het adres info@speeltuindeviking.com.