Seizoen 2019

Scholen, bso’s en kdv’s

Voor scholen, bso’s en kdv’s is onze speeltuin een prachtige locatie. Op een omheind terrein van bijna 6.000 m2 kunnen kinderen heerlijk uit de voeten op onze tientallen grotere en kleinere speeltoestellen.

Begeleiders en/of ouders kunnen gebruikmaken van ons ruime terras met grote parasols of van de picknicktafels die verspreid door de speeltuin staan opgesteld.

Een bezoek aan onze speeltuin door een organisatie is alleen mogelijk na reservering (zie onder). In principe vinden bezoeken van schoolkinderen plaats in de ochtend en/of middag van een dinsdag of donderdag. De maandagochtend is gereserveerd voor bestuurs- en andere activiteiten, terwijl op de woensdagochtend altijd onderhoud plaatsvindt op de speeltuin, die dan bovendien ‘s middags is geopend.

Op de andere doordeweekse dag dat de speeltuin ‘s middag voor het publiek is geopend, vrijdag, is een bezoek alleen mogelijk tussen 08:30 en 12:00 uur. Tot een later tijdstip is niet wenselijk, omdat bijvoorbeeld de toiletten moeten worden schoongemaakt voordat de speeltuin regulier opent.

Download het betreffende reserveringsformulier. Na dat te hebben ingevuld en gescand kunt u het formulier terugmailen naar het adres info@speeltuindeviking.com.