Route

 

Bepaal je route aan de hand van onderstaande detailkaart van Geldrop of bekijk de informatie daaronder:

 

Vanuit de richting Mierlo

Bij de eerste stoplichten die u in Geldrop tegenkomt, slaat u linksaf. Vrijwel meteen splitst de weg zich, u moet dan rechts aanhouden. Vervolgens neemt u de derde straat aan uw rechterhand. Aan het einde van deze straat komt u op het St. Jozefplein, daar kunt u het beste uw auto parkeren. Voor de speeltuin moet u dan een klein eindje de Fleskensstraat inlopen. De speeltuin ligt aan het Speeltuinpad.

Vanuit de richting Eindhoven

U rijdt Geldrop binnen en blijft steeds rechtdoor rijden. Op een grote rotonde bij de kerk rijdt u nog steeds rechtdoor (tweede afslag). Bij de stoplichten slaat u rechtsaf. Vervolgens neemt u de eerste straat links. U rijdt achter de parkeerplaats van de Gamma om tot u op een T-splitsing komt. Hier gaat u rechtsaf. Na honderd meter ziet u de speeltuin aan uw linkerhand liggen. Parkeren kunt u in de buurt. Als u voorbij de speeltuin de eerste straat linksaf neemt komt u op het St. Jozefplein, daar kunt u het beste uw auto parkeren. Voor de speeltuin moet u dan een klein eindje de Fleskensstraat inlopen. De speeltuin ligt aan het Speeltuinpad.

Vanuit de richting Nuenen

Zodra u Geldrop binnenrijdt komt u op een rotonde. U gaat daar rechtdoor (tweede afslag). Bij de volgende rotonde gaat u linksaf (derde afslag). U rijdt deze weg uit tot u op een T-splising komt, daar gaat u linksaf. Bij de stoplichten gaat u rechtsaf. Vrijwel meteen splitst de weg zich, u moet dan rechts aanhouden. Vervolgens neemt u de derde straat aan uw rechterhand. Aan het einde van deze straat komt u op het St. Jozefplein, daar kunt u het beste uw auto parkeren. Voor de speeltuin moet u dan een klein eindje de Fleskensstraat inlopen. De speeltuin ligt aan het Speeltuinpad.

Vanuit de richting Heeze/A67

Voorbij de toe- en afritten naar en van de A67 moet u rechts aanhouden. Bij de tweede stoplichten slaat u rechtsaf, op de rotonde neemt u de tweede afslag. Bij de volgende stoplichten gaat u rechtsaf, vervolgens neemt u de tweede afslag naar links. U komt dan op het St. Jozefplein, daar kunt u het beste uw auto parkeren. Voor de speeltuin moet u dan een klein eindje de Fleskensstraat inlopen. De speeltuin ligt aan het Speeltuinpad.

 

Speeltuin de Viking Geldrop