Word ook vrijwilliger

Speeltuin de Viking wordt voor 100% gerund door vrijwilligers. We hebben vrijwilligers voor het winkeltje en het toezicht. Daarnaast werken in de speeltuin vrijwilligers voor het onderhoud.

De vrijwilligers voor het winkeltje en het toezicht bemannen het winkeltje, bedienen de kassa, houden toezicht, plakken pleisters en troosten zo nu en dan een kind.

Vrijwilligers voor het onderhoud doen de groenvoorziening: grasmaaien, blad blazen, enz. Verder zijn er altijd wel klusjes die gedaan moeten worden. Ook plegen vrijwilligers klein onderhoud aan de speeltoestellen: schoonhouden, verven, onderdelen invetten.

Voor alle vrijwilligers geldt het beloningsbeleid van de speeltuin, dat hier kan worden geraadpleegd.

Interesse om ons team met vrijwilligers te versterken? Kijk dan eens op onze pagina “VACATURES”. Misschien zit er iets voor je bij!

Ben je enthousiast en wil je direct contact opnemen? Vul dan het onderstaande formuliertje in en klik op “Verzenden”. We nodigen je vervolgens snel uit voor een gesprek.

Lees onze privacyverklaring.

 

Wil je eerst meer informatie? Mail dan naar speeltuindeviking@gmail.com.

Let op: houd er rekening mee dat voor dit werk een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) noodzakelijk is. Deze verklaring, gratis voor onze vrijwilligers, wordt door Speeltuin De Viking voor je aangevraagd, in overleg met jou.

Veiligheid in de speeltuin

Speeltuin de Viking stelt zich actief op ten aanzien van het tegengaan van (seksueel) misbruik van minderjarigen. Hiertoe is het protocol “In veilige handen” ontwikkeld.

Door onderstaande link aan te klikken kunt u het protocol downloaden.