Seizoen 2019

Let op: vanwege het feest rond ons 25-jarig bestaan, op zondagmiddag 22 september 2019, is het voor die middag helaas NIET mogelijk om een kinderfeestje te reserveren.

Kinderfeestjes

Wist u dat onze speeltuin de ideale plek is om gezellige feestjes voor uw jarige kind(eren) te organiseren? Voor kinderfeestjes kunt u in 2019 terecht tijdens openingstijden van de speeltuin; die zijn op woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag van 13:00 tot 17:00 uur. Wij vragen u om een kwartier vóór sluitingstijd (dus om 16:45 uur) te beginnen met opruimen, zodat de speeltuin die middag om 17:00 uur de poort kan sluiten.

Speciaal voor de kinderen bieden wij een aantrekkelijk consumptiepakket met onbeperkt ranja, een waterijsje (raket), zakje chips en een snoepzak. De kosten van dit pakket zijn € 2,70 per kind.

De entree bij een kinderfeestje bedraagt € 1,10 per persoon. Dit bedrag geldt zowel voor kinderen als voor volwassenen, ongeacht het aantal deelnemers. Deelnemers aan het feestje die een abonnement van de speeltuin hebben, hoeven uiteraard niet te betalen voor de entree.

U kunt – als u dat wilt – uw eigen eten en drinken meenemen. Bij de verjaardag van uw kind mag u zelf een taart verzorgen, die kunnen wij op de dag van het feestje eventueel tijdelijk in onze koelkast plaatsen. Het meenemen/drinken van alcohol is op onze speeltuin NIET toegestaan.

Voor meer informatie kunt u een mailtje sturen naar info@speeltuindeviking.com. Ook kunt u desgewenst het hieronder vermelde formulier online invullen. Na ontvangst van uw reservering ontvangt u per e-mail onze bevestiging.

RESERVERINGSFORMULIER

Uw gegevens
Gegevens van het (jarige) kind  
Overige gegevens  
Bij een feestje bieden wij consumptiepakketten voor € 2,70 per kind. Dit pakket bestaat uit: ranja (onbeperkt), een ijsje (raket), een snoepzak (gelatinevrij) en een zakje chips.