Abonnementen

Vanaf 2019 kunt u ervoor kiezen om uw abonnement later te betalen aan de kassa van de winkel in de speeltuin, of meteen via de website te betalen met iDEAL. U kunt uw keuze bij het betaalscherm aangeven.

NADAT u uw bestelling heeft voltooid, komt u op een formulier waarop u uw gegevens kunt invullen en uw foto’s kunt opladen.

Daar waar bij abonnementen “ouder” of “ouders” wordt vermeld, kan dat ook gelden voor grootouders, andere familieleden of begeleiders. In het verlengde hiervan kunnen “kinderen” gelijk worden gesteld aan bijvoorbeeld “kleinkinderen”. Kies hieronder snel het door u gewenste abonnement of scroll verder naar beneden…

abonnement 1 ouder (€ 10,50)
abonnement 1 ouder met 1 kind (€ 11,50)
abonnement 1 ouder met 2 kinderen (€ 12,50)
abonnement 1 ouder met 3 kinderen (€ 13,50)
abonnement 1 ouder met 4 kinderen (€ 14,50)
abonnement 1 ouder met 5 kinderen (€ 15,50)
abonnement 1 ouder met 6 kinderen (€ 16,50)

abonnement 2 ouders (€ 16,00)
abonnement 2 ouders met 1 kind (€ 17,00)
abonnement 2 ouders met 2 kinderen (€ 18,00)
abonnement 2 ouders met 3 kinderen (€ 19,00)
abonnement 2 ouders met 4 kinderen (€ 20,00)
abonnement 2 ouders met 5 kinderen (€ 21,00)
abonnement 2 ouders met 6 kinderen (€ 22,00)

Lees onze Privacyverklaring.
Lees onze Algemene voorwaarden.

 • Seizoensabonnement 2019 voor 1 ouder. Na het voltooien van uw bestelling komt u op een formulier waar u uw gegevens kunt invullen en waar u uw foto kunt uploaden. Let op: voor het aangaan van dit abonnement geldt een uitsluiting van de bedenktijd (het wettelijke herroepingsrecht van 14 dagen). Door uw bestelling stemt u in met het aangaan van het abonnement vóórdat de bedenktijd is verstreken.  
 • Seizoensabonnement 2019 voor 1 ouder met 1 kind. Na het voltooien van uw bestelling komt u op een formulier waar u uw gegevens kunt invullen en waar u twee foto's kunt uploaden. Let op: voor het aangaan van dit abonnement geldt een uitsluiting van de bedenktijd (het wettelijke herroepingsrecht van 14 dagen). Door uw bestelling stemt u in met het aangaan van het abonnement vóórdat de bedenktijd is verstreken.
 • Seizoensabonnement 2019 voor 1 ouder met 2 kinderen. Na het voltooien van uw bestelling komt u op een formulier waar u uw gegevens kunt invullen en waar u drie foto's kunt uploaden. Let op: voor het aangaan van dit abonnement geldt een uitsluiting van de bedenktijd (het wettelijke herroepingsrecht van 14 dagen). Door uw bestelling stemt u in met het aangaan van het abonnement vóórdat de bedenktijd is verstreken.
 • Seizoensabonnement 2019 voor 1 ouder met 3 kinderen. Na het voltooien van uw bestelling komt u op een formulier waar u uw gegevens kunt invullen en waar u vier foto's kunt uploaden. Let op: voor het aangaan van dit abonnement geldt een uitsluiting van de bedenktijd (het wettelijke herroepingsrecht van 14 dagen). Door uw bestelling stemt u in met het aangaan van het abonnement vóórdat de bedenktijd is verstreken.
 • Seizoensabonnement 2019 voor 1 ouder met 4 kinderen. Na het voltooien van uw bestelling komt u op een formulier waar u uw gegevens kunt invullen en waar u vijf foto's kunt uploaden. Let op: voor het aangaan van dit abonnement geldt een uitsluiting van de bedenktijd (het wettelijke herroepingsrecht van 14 dagen). Door uw bestelling stemt u in met het aangaan van het abonnement vóórdat de bedenktijd is verstreken.
 • Seizoensabonnement 2019 voor 1 ouder met 5 kinderen. Na het voltooien van uw bestelling komt u op een formulier waar u uw gegevens kunt invullen en waar u zes foto's kunt uploaden. Let op: voor het aangaan van dit abonnement geldt een uitsluiting van de bedenktijd (het wettelijke herroepingsrecht van 14 dagen). Door uw bestelling stemt u in met het aangaan van het abonnement vóórdat de bedenktijd is verstreken.
 • Seizoensabonnement 2019 voor 1 ouder met 6 kinderen. Na het voltooien van uw bestelling komt u op een formulier waar u uw gegevens kunt invullen en waar u zeven foto's kunt uploaden. Let op: voor het aangaan van dit abonnement geldt een uitsluiting van de bedenktijd (het wettelijke herroepingsrecht van 14 dagen). Door uw bestelling stemt u in met het aangaan van het abonnement vóórdat de bedenktijd is verstreken.
 • Seizoensabonnement 2019 voor 2 ouders. Na het voltooien van uw bestelling komt u op een formulier waar u uw gegevens kunt invullen en waar u twee foto's kunt uploaden. Let op: voor het aangaan van dit abonnement geldt een uitsluiting van de bedenktijd (het wettelijke herroepingsrecht van 14 dagen). Door uw bestelling stemt u in met het aangaan van het abonnement vóórdat de bedenktijd is verstreken.
 • Seizoensabonnement 2019 voor 2 ouders met 1 kind. Na het voltooien van uw bestelling komt u op een formulier waar u uw gegevens kunt invullen en waar u drie foto's kunt uploaden. Let op: voor het aangaan van dit abonnement geldt een uitsluiting van de bedenktijd (het wettelijke herroepingsrecht van 14 dagen). Door uw bestelling stemt u in met het aangaan van het abonnement vóórdat de bedenktijd is verstreken.
 • Seizoensabonnement 2019 voor 2 ouders met 2 kinderen. Na het voltooien van uw bestelling komt u op een formulier waar u uw gegevens kunt invullen en waar u vier foto's kunt uploaden. Let op: voor het aangaan van dit abonnement geldt een uitsluiting van de bedenktijd (het wettelijke herroepingsrecht van 14 dagen). Door uw bestelling stemt u in met het aangaan van het abonnement vóórdat de bedenktijd is verstreken.
 • Seizoensabonnement 2019 voor 2 ouders met 3 kinderen. Na het voltooien van uw bestelling komt u op een formulier waar u uw gegevens kunt invullen en waar u vijf foto's kunt uploaden. Let op: voor het aangaan van dit abonnement geldt een uitsluiting van de bedenktijd (het wettelijke herroepingsrecht van 14 dagen). Door uw bestelling stemt u in met het aangaan van het abonnement vóórdat de bedenktijd is verstreken.
 • Seizoensabonnement 2019 voor 2 ouders met 4 kinderen. Na het voltooien van uw bestelling komt u op een formulier waar u uw gegevens kunt invullen en waar u zes foto's kunt uploaden. Let op: voor het aangaan van dit abonnement geldt een uitsluiting van de bedenktijd (het wettelijke herroepingsrecht van 14 dagen). Door uw bestelling stemt u in met het aangaan van het abonnement vóórdat de bedenktijd is verstreken.
 • Seizoensabonnement 2019 voor 2 ouders met 5 kinderen. Na het voltooien van uw bestelling komt u op een formulier waar u uw gegevens kunt invullen en waar u zeven foto's kunt uploaden. Let op: voor het aangaan van dit abonnement geldt een uitsluiting van de bedenktijd (het wettelijke herroepingsrecht van 14 dagen). Door uw bestelling stemt u in met het aangaan van het abonnement vóórdat de bedenktijd is verstreken.
 • Seizoensabonnement 2019 voor 2 ouders met 6 kinderen. Na het voltooien van uw bestelling komt u op een formulier waar u uw gegevens kunt invullen en waar u acht foto's kunt uploaden. Let op: voor het aangaan van dit abonnement geldt een uitsluiting van de bedenktijd (het wettelijke herroepingsrecht van 14 dagen). Door uw betelling stemt u in met het aangaan van het abonnement vóórdat de bedenktijd is verstreken.